Vägen till

Vecka 27: Under vårsolens strålar

Idag:

? … Tvättar vi upp alla sängkläder vi fått till spjälsängen och jag kan inte låta bli att bädda klart idag trots att det är tre månader kvar tills beräknade förlossningsdatumet. Hon ska ju ändå sova i babynestet ovanpå allt sen när hon kommer, men jag vill se hur det ser ut med sängkläderna på plats. Blir nog ännu mer verkligt då.

? … Tog vi en, för en gravid, lång och långsam promenad i solskenet. Lång som i cirka 25 minuter och med foglossningsbältet hårt virat tunt höfterna, solen i ansiktet och James hand i min.

?… Storstädar vi sovrummet och gör vårfint.

? … Sorterar vi in ännu mer bebiskläder vi fått av en vän och fd kollega. Hon har skänkt massor av hela, rena och fantastiska plagg i storlek 56 till 80, plus babynestet. Jag och James insåg när mamma kom med kartongen att vi har inte köpt ett enda nytt plagg till bebisen. Bara fått ärva. Blivande mormor, farmor och gammelfarmor stickar för glatta livet koftor, hängselbyxor, klänningar och hela set. Vagnen fick vi också ny, liggdel plus sittdel och en miljon tillbehör. Babyskyddet och basen kom min bonusmamma med. Så så tacksam!

? … Är det dags att beställa nya behåar, för nu får brösten verkligen inte plats ens om jag försöker låtsas. Ska köra på 80A, vanliga behåar utan byglar och med lätt vaddering och vänta med amningsbehåarna tills jag ser hur stora brösten blir. Ser fram emot att lägga en beställning. Ser ännu mer fram emot att få hem dem ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats