Vägen till

Baby A: 4 veckor idag

Fyra veckor gammal idag. Vad tiden går fort. Vi ammar, bajsar, myser och går långa promenader. Sträckser serier, tar tre timmar på oss att göra oss klara för att åka någonstans eller ta oss utanför dörren. Som nu, klockan är 13:20 och vi föräldrar sa när jag vaknade 09 att vi skulle äta frukost och gå ut, och inte har vi gjort det än. Livet alltså.

Jag älskar den lilla prinsen så otroligt mycket. Hela min själ exploderar av kärlek när jag tittar på honom eller känner hans doft. Oxytocinet bara flödar när jag stryker mina läppar över hans hår när han sover i min famn. Jag har en son. Jag kan inte förstå det. All längtan. Alla år. Och nu är han här. När förstår man?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats