Vägen till

Vecka 27: Tacksamhetens birthday list

Tacksamhetens birthday list:

? Bebisen levererade sina första smärtsamma revbenssparkar idag när jag satt i soffan och skrev. Aaaaaaah! Aj! Skönt att ändå veta att det är rejäla muskler i de där små grodlåren.

? Jag fick smygbesök av mamma och syster som trotsade coronan och svängde förbi en snabbis, det är första gången jag ser dem på två månader. Vi höll oss i varsin ände av vardagsrummet och delade bara presenter, inga kramar. Alla var såklart friska.

? Jag och James delade på en hel liten smörgåstårta till lunch, godaste på länge! Imorgon har han lovat mig carbonara.

? Tacksamheten, glädjen, över att vakna till James gråblå ögon på ens födelsedag, när jag för exakt ett år sen låg i samma säng i en helt annan miljö och tänkte stora och svåra tankar om livet medan hjärtat längtade ut. Det längtade efter alla de sakerna jag nu äntligen har. Efter att bli omfamnad av James. Efter små bebissparkar från insidan. Efter ett liv i jämställdhet och positivt mindset, efter stöttning och uppbackning istället för gnäll, ältande och offerkoftementalitet. Inga mer ”men”, ”ju” och ”väl” i varje mening som handlade om mig eller mina tankar, åsikter eller prestationer. Här är jag uppskattad, älskad, värdesatt, lyssnad på, respekterad och trygg på ett helt annat sätt, hela tiden. Jag är viktig. Visst hade jag och P bra stunder, annars hade det inte blivit åtta år vi spenderade tillsammans, men det här med James är på en helt annan nivå och jag är så tacksam att jag vann detta liv med honom.

? Satte mig och började redigera mitt bokmanus som blev refuserat för ett år sedan. Jag fick med mig värdefull feedback av flera förlag och ska nu fixa till alltsammans innan jag skickar in det på nytt.

? Sparitual Corona-style. Lång dusch, inpackning, lermask, ansiktsmask, BUS (som inte blev av), diverse krämer både till kropp, knopp och ansikte.

? Vecka 27, 13 veckor kvar på denna graviditet och våren sprudlar utanför fönstret. Bebisen sparkar och visar vilken musik hon föredrar och magen är sådär stor och härlig, en kropp i förändring och jag älskar det.

Vad är du tacksam över idag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats