Vägen till

Rosa på pappret, v.6 (5+0)

Molvärk runt en timme vid 17, rätt ihållande. Nu lugnt, men lite rosa (oidentifierbar färg) på pappret när jag torkar mig. Svagt svagt rosa-beige i klägget liksom. Samtidigt känns kroppen som vanligt. Ja, gravid-vanligt då. Jag känner mig fortfarande gravid. Brösten gör ont. Jag mår illa. Jag är hormonell. Jag andas in… och ut. Kanske det var livmoderns intensiva bökande som gjorde något med slemhinnorna utanför? Hoppas. Det känns bra ännu. Positiva tankar. Det gör absolut inte ont. Känns ingenting. Känns bra.

I och med att jag – typ – gick in i v.6 idag så lär det inte synas något på VUL ändå. Jag får vänta och se. Hoppas. Hålla tummarna. Jag ska klara det här. Graviditeten ska fortsätta. Min granatäppelkärna ska klamra sig fast. Den måste det. Den vinnande spermien överlevde länge länge i mig i väntan på guldägget, det är en fighter. Viljestark. Kämpa dig fast, lilla vän. Kämpa ❤️

Update 20:48: Livmodertappen är helt stängd och det är bara vanliga flytningar som rinner till, inte färgade. Vi fixar detta!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats