Vägen till

Vi börjar om igen

Fick häftig värk (som försvann efter 10 minuter) och klumpar i morse också och började blöda igen så om det var två, vilket jag tror… är båda ute. Garanterat. Känner mig definitivt inte gravid längre. Läser solskenshistorier om de som blivit gravida direkt efteråt, gyn sa att det bara är att köra när mensen/blodet slutar så jag ska banne mig bli gravid snart igen och jag ska vara det längre än jag var den här gången.

Det banne mig ska jag!

Och nu i efterhand tänker jag att det verkligen var nåt fel på det. För jag hade beräknad mens i onsdags/torsdags, 15 dagar efter ägglossningen. Testade på söndagen efteråt (31/3) och fick 1-2 på det digitala. Det borde ha stått 2-3. Testade sedan igen på tisdagen, 3 veckor efter befruktningen och det var fortfarande 1-2. Men lätt att vara efterklok. Så nästa gång ska det bli en bättre graviditet. Och längre. Typ 8 månader längre. Minst.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jen.

  Hej, har läst här till och från då jag gillar ditt sätt att skriva, det berör på ett fint sätt.
  Beklagar ditt missfall, jag gick igenom samma sak januari 2018 och känner verkligen med dig.
  Jag vill mest bara skänka dig lite hopp och berätta att jag blev gravid igen efter mitt missfall tre menstruationer senare. Vi valde att använda skydd ett tag då jag kände att jag ville läka och förbereda mig mentalt på en ny graviditet om det skulle ske, vilket det alltså gjorde och då gick allt vägen. Så ge inte upp och försök igen när du känner dig redo. Som nämnts tidigare så vet du att du KAN bli gravid. ?

  1. Vägen till ett +

   Tack för din fina kommentar och berättelse. ❤️ Så roligt att höra att det äntligen gick vägen för er och att ni hittade ett sätt som fungerade. Kroppen känner sig själv och jag kommer förlita mig på det. Vill den bli gravid blir den det och jag kommer inte att skydda mig… Men jag förstår dig helt och fullt att du ville låta kroppen ”läka” först. Nu är jag med i matchen igen och jag ser fram emot nästa ägglossning oavsett när den blir. Veta att kroppen repat sig tillräckligt mycket för att producera ägg igen, det ser jag fram emot =) ?

 2. Ylva

  Det var så där med mitt MA veckorna gick inte ihop så det var skadat från början ,’men jag fick se ett litet hjärta som slog svagare och svagare och till sist var bönan död? var arg på kroppen för att den inte stötte ut det själv utan fick ligga på sjukhus ? blev gravid fick missfall blev gravid fick missfall blev gravid igen efter 3 veckor och nu är han 20 veckor och sparkar och lever om och jag han knappt blinka innan han var gjord. Så börja försöka så fort du slutat blöda ?

  1. Vägen till ett +

   Usch vad tråkigt med MA och att det liksom inte ens var friskt till att börja med. Fy. Ja… Kroppen försökte väl det bästa den förmådde men fattade aldrig att den inte längre bar på liv. Skönt att höra att du får vara gravid igen med en livlig liten en, vilken lycka. Jag kommer ha svårt att vara glad över nästa graviditet tills jag passerat v. 12, i alla fall tills jag gjort ett VUL för det SKA jag göra nästa gång oavsett om jag så får åka 22 mil för att göra ett…. Eller så tar jag varje dag för vad den är ändå. Att få bära liv en liten stund. Förhoppningsvis en lång stund. Nästa gång SKA det gå! ? Stort lycka till än en gång med den lille ❤️?

stats