Vägen till

När livet inte blir som man tänkt sig

Det kommer inte att komma fler uppdateringar på denna blogg. Jag och P har gått skilda vägar och det är tyvärr allt jag kommer att skriva om det hela. Tack för alla kommentarer, pepp, råd, stöttning och solstrålar som letat sig in här sedan jag startade bloggen för ett år sen. Ni har lugnat och peppat mig massor.

Det blev ingen bebis, men det blev insikter om livet som kanske inte hade kommit annat än om det som hände skulle ha hänt. Det kan ingen veta. Jag går vidare med positiv framtidstro och ser fram emot vad livet kommer att bjuda på härnäst.

Kanske ses vi igen.

Kram

Helena ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Men nej! Fasen vad tråkigt! Vet inte vad man säger, men ville ändå säga något…visa att jag ändå tänker på dig (vilket jag faktiskt gör, tänker mycket på hur det blev med dina noveller).

  Tids nog kommer allt bli bra i alla fall, det är en sak som är säker.
  Ta hand om dig❤

 2. D

  Tråkigt att höra om missfallet och uppbrottet. Jag hoppas du tar dig ur detta starkare än någonsin, att nya dörrar öppnas för dig och att du en dag får bilda familj med mannen i ditt liv ♥️
  Lycka till med livet!

 3. Sofi

  Vad sorgligt men fint skrivet av dig! Kommer sakna dig och bloggen. ❤️ Tänker att din väg till ett plus kommer att fortsätta, men på ett annat sätt? Och med en paus nu såklart. Jag hoppas att du mår bra vad som än har hänt och oavsett vem som har gjort vad. Ett uppbrott är aldrig enkelt, men det blir bättre med tiden. Massa kramar och kärlek till dig, och jag hoppas att vi båda blir mammor i framtiden på ett eller annat sätt ❤️

 4. Ylva

  Hej , vad tråkigt att inte kunna följa er resa till bebis och tråkigt att ni skilts åt. Jag kommer sakna uppdateringarna ! Jag hoppas att du träffar den rätta och att du får barn en vacker dag ?❤️ Tack för allt du delat ?

 5. Ylva

  Hej , vad tråkigt att inte kunna följa er resa till bebis och tråkigt att ni skilts åt. Jag kommer sakna uppdateringarna ! Jag hoppas att du träffar den rätta och att du får barn en vacker dag ?❤️ Tack för allt du delat ?

  1. Vägen till ett +

   Åhhhh nu blir jag blödig. Tack snälla för dina ord, oj vad de värmer ❤️? Det hoppas jag också, så småningom. Just nu ser jag fram emot en singelsommar och kunna dansa med och träffa precis vem jag vill. Wow. Vilken grej. Livet. Livet väntar.

  1. Vägen till ett +

   Ja jättetråkigt! Det tycker jag också att vi ska! Jag ska skicka mitt riktiga namn till dig så kan vi följas åt på min aktiva Instagram =) Kram och tack för att du hittat hit, jsg är så glad att just du gjorde det. Tack. ? Och lycka till! ❤️

 6. Ida

  Jag försökte kommentera men det gick inte så om det plötsligt dyker upp glesa kommentarer från mig så bett jag om ursäkt. Jag har läst din blogg länge utan att någonsin kommentera men nu vill jag skicka en kram till dig. ❤ kämpa på

stats