Vägen till

Intet nytt

Två så gott som negativa test. Lyser man på dem ser man strecket som ska fyllas med rött om man är gravid. Mina är gråa. Gråa gråa gråa. Undrar om det ens är nån vits att slösa bort mitt enda digitala test imorgon bitti. Jag väntar på mensen varje morgon och idag har jag haft mensvärk också men ingen mens har kommit. Inga mer ljusbeigea flytningar heller.

Idag åt jag sushi i alla fall så loppet är ju kört hur som helst. Ska bada bastu på en stund också. Fostervattnet kokar ju om man gör det och barnet blir ett russin. I alla fall om man ska tro min bästa väns gravidgrupp på Facebook. Herregud vilka kommentarer, vissa folk är helt tappade. Det var en som åt knäckebröd och fick ont i magen och trodde att smulorna rispat barnet eller livmodern på något sätt ? Jag skojar inte. Vi satt och skrattade åt det i flera minuter. Min vän har kvar hjärnan även fastän hon väntar barn. Hon oroar sig inte vareviga dag för att råkas gå på stan där någon andas bakterier på henne och på så sätt dödar barnet. Vill bli som henne.

Finnarna är kvar, kvällsillamåendet också. Seg- och tröttheten. Pmsen. Nippelvärken. Aj fan alltså. Men jag skulle ju inte prata mer om detta. Så jag ska gå och starta bastun istället. Göra mig fin inför ikväll. Kanske om vi till och med går på Pinchos?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats