Vägen till

Inte en nidblödning heller

 

Det kan inte ha varit en nidblödning heller för vi har inte haft sex sedan förra helgen (och det tar väl seriöst inte tolv dagar för ägget att fästa?). Jag måste verkligen sluta älta detta. Låta tiden ha sin gång. Jag kommer att veta vad det är snart oavsett om jag är gravid eller ej, men det ligger där i bakhuvudet hela tiden i alla fall trots att jag ju VET att jag inte är det. Jag ska inte tänka mer på det. Sluta upp med att älta så fasligt. Gå tillbaka till det där löftet jag sade mig själv när förra mensen började den andra oktober. Jag ska inte bry mig den här månaden. Punkt. Så nu skriver jag inget mer om det, annars får ni nypa mig så jag slutar. Tur jag ska på gruppträning ikväll, är ett par timmar ifrån tankarna och imorgon är det fredag och då blir det att hänga med mamma.

Vi var och tittade på en lägenhet idag och jag blev typ kär. Den hade sånt där… linoleumgolv ni vet. Typ ljusbeige-spräckligt. Ja alltså jag blev inte kär i det jag tyckte det var ganska fucking fult hahahaha men med mattor på så går det nog bra. Den var fin och ljus och jag tror att vi skulle kunna bo där. Och trivas. Den var på 63 kvadrat, perfekt för oss två (TRE) och vardagsrummet hade trägolv och balkong. Sol hela dagen i ett litet lugnare område men fortfarande nära stan, kanske tar tio minuter att cykla dit istället för fem.  Så jag tror… vi tar den.

Fast då börjar man ju tänka på huset vi hyr och ba ja tvättstugan blir ju i ett annat hus, soprummet också, nu blir det verkligen lägenhetsliv igen och vi är vana vid att ha hus. Bastu. Åh, då blir det ingen bastu. Jag VET att vi har det bra som vi har det i det hyrda lilla huset men det är ju så himla lite som faktiskt är vårt här och jag vill ha vårt eget ställe. Jag vill verkligen det. Men kommer sakna bastun. Speciellt när vi bor där under vintern. Fast så är det väl vart man än bor, det är inte många lägenheter som har bastu. Eller diskmaskin. Bah. Men det här huset, det är inte mitt hem och det har det heller aldrig varit. Bara en anhalt. Den där lägenheten vi var och tittade på… Då kan man till och med ordna en studiehörna. Det fanns bra med garderober, stort och fint vardagsrum och i badrummet ryms ett badkar och det skulle ju vara second best efter en bastu.

Jag kanske får ringa imorgon och säga att jag vill ha den.

Jag vet inte. Jo det vet jag, jag vill ju ha den.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats