Vägen till

BIM +3

 

Ja jag vet inte exakt vad kroppen håller på med men nåt är det. Får jag inte mens innan måndag ringer jag BM, för något är det, om det är säsongsdepressionen som satt igång igen eller vad det är. Jag slapp ju den när vi bodde i Australien då det var sommar året om och man var konstant glad och tacksam haha. Jag ska sätta mig och skriva sista kapitlet på boken och sen skicka ut till olika förlag. Nu är det dags, den är klar. Go hard then go home. Förhoppningsvis svarar någon. Och de brukar alltid svara oavsett om de tackar ja eller nej. Det är ju bra. Når man till och med hela vägen fram till en lektör så kommer de säga vad som var bra och vad man ska tänka på i fortsättningen och i ens manus. Jag är beredd att falla många gånger. Få många tack men nej tack, men jag tänker inte ge upp.

Jag vill verkligen göra det här. 

Och samtidigt är jag så trött och förvirrad så jag inte orkar fokusera på någonting. Kanske varvar ned med en bok i sovrummet fastän klockan bara är halv åtta. Snart blir det Öppet Spår hos CamCam och jag älskar att skriva där, svara där. Har så mycket träningsvärk efter träningen igår och sug efter satsumas. Vi åt pizza till middag. Sushi till lunch. Allt på samma gång, fem tusen kalorier och gott var det. Min första pizza på.. tre år, haha. Tre fjärdedelar gick ner sen höll jag på att spy så då fick det vara bra.

På tal om det så tackade vi ja till lägenheten. Vi är på tredje plats så vi får se om vi får den eller inte. Jag hoppas det. Jag hoppas verkligen det. Det är där jag vill bli och vara gravid. <3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Skrev du inte för några dagar sen att du hade fullt utslag på ägglossningstest? Det kan ju helt enkelt bara vara så att ägglossningen kom sent denna månad. Har hänt mig, cykeln går som en klocka 11 månader av 12 och sen en månad helt plötsligt är ägglossningen 1-2 v sen!

stats