Vägen till

Femton stenar lättare

Så, nu har jag sagt allt som legat och puttrat inom mig en längre stund. P fick höra ett och annat men nu är det över och femton stenar har lyft från mina axlar. P ska städa oftare och mer noggrant, vad den andra snubben gör skiter jag i. Jag har skickat intresseanmälningar på fyra lägenheter varav två ettor på 45 m2, funkar ju ett tag i alla fall även om man är två som bor där. För P och jag separerar inte ❤️ Jag kan bo i en garderob så länge han bor där med mig. Mitt hem är där han är och vice versa. Alltid.

Idag var det pluggdag, regnig dag, Game of Thrones-dag och mysdag. Imorgon är det skola i fyra timmar och sen möte, buss hem och konditionspass på gymmet. Tränade inte idag på grund av att jag fick så hemskt konstigt i ryggen igår, i ländryggen, det var som att höfterna eller musklerna ovanför höfterna typ fastnade efter marklyften. Fan vad ont det gjorde. Kunde knappt böja mig ner. Det blev bättre efter stretch men inte helt bra än så lättare, medelintensiv cykling står på schemat nästa gång. Ska ställa mig och göra tonfisksallad att ta med imorgon och sen krypa ner under täcket. Vila ryggen. Sova. Sova bredvid P är det bästa i min värld. Alltid.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats