Vägen till

Feberkänslor men ingen förkylning

Hängig. I flera dagar utan att det blir något av det. Varken bättre eller sämre. Jag är varm, febrig, lite ont i huvudet till och från. Vågar inte träna men är inte så sjuk så jag vill ligga under täcket hela dagen. Om jag inte visste bättre skulle jag säga att det var typ såhär det kändes för fem år sen när jag var gravid. I alla fall just innan jag plussade. Kände mig sjuk, men det bröt aldrig ut.

Jag är bara på dag arton så jag kan inte känna något än. Har inte mätt tempen heller sedan förra cykeln tog slut, förutom nu när jag kollade om jag hade feber. Nope, men 36,98 grader visade den. Vi får väl se vad som händer under de kommande dagarna. Jag hoppas inte. Inte den här månaden heller. Men det finns ju en möjlighet till att det visst tagit sig. Och en möjlighet att det bara är en seg förkylning som kroppen ännu kämpar mot att mota bort redan vid grinden. Hit men inte längre.

Vore jag gravid nu så skulle det bli en present till P. Precis på dagen också, på hans födelsedag. Är det inte ödet så säg? Det vore jättekul om det blev så, men än är det för tidigt för att veta. Knasiga kropp. Du vet ju vad jag tycker om att vänta…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats