Vägen till

Changes are in motion

 

Här har det ekat tomt ett par dagar. Jag har jobbat och studerat i ett, sedan tränat och kollat igenom första säsongen av Westworld igen inför nya säsongen vi ännu inte sett. Ägglossningen borde ha varit för ett par dagar sedan men jag har inte direkt känt någonting. Det molar lite grann nu så visst kan den rentav vara på ingång, men å andra sidan är det dag sjutton i cykeln idag och så sen ägglossning har jag aldrig. Vanligtvis. Man ska aldrig säga aldrig. Jag skriver på en ny novell och renskrev egentligen klart den igår, 23 sidor blev det! Jag älskar verkligen den känslan; när fingrarna och hjärnan får löpa fritt och bara skriva utan att jag tänker efter så mycket.

Jag har även roddat en skoluppgift och är klar med ”min” del. Känner mig lite småsnuvig som att en förkylning är på gång men hittills har den inte brutit ut och jag hoppas den håller sig borta till helgen i alla fall för jag jobbar heltid på ett av mina jobb under de dagar som följer. Eget arbete i schemat betyder studier hemmavid eller på biblioteket, idag satt jag tre och en halv timme och fick gjort massor. Och eget arbete betyder betalt arbete på något utav de jobb jag har.

Sen lyssnade jag igenom Discover Weekly på Spotify och fick en ny favoritlåt som jag har lyssnat på runt sjuttiofyra gånger på ett par timmar… om det ens räcker. Fullmåne också. Changes are in motion. Ögonlock som sjunker ner mer och mer medan tröttheten .ökar i styrka. Jag hör av mig snart igen, när inte all min energi och skrivarkraft går åt till att skapa en uppsats, göra en powerpointpresentation, skriva på nya berättelser eller lära mig en ny sociala medier-app som alla kidz, och många vuxna också haha, kör med. Framåt, uppåt. Alltid.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats