Vägen till

Ei Raskaana med ägglossningssekret

Ei Raskaana så nu lägger jag bort alla tankar på det. Hade ägglossningssekret igår med tillhörande brobygge (första gången på flera månader) och vi hade sex så chansen lever ju. Vi får se vad som händer de kommande veckorna, men skönt att slippa dessa tankar i alla fall. Nu ska jag plocka fram sommarkläderna igen och hämta resväskan från mammas vind. Vi åker på fredag. ?

Hade ju som tänkt att jag skulle ha ägglossning där borta men som det se ut nu med mensvärken jag haft sen igår verkar det vara ägglossning nu (igen)? Bröstvårtorna bränner och finnarna lyser men fan vet jag, kroppen gör vad den vill tydligen. Bara att hänga med i svängarna. Så… Kanske ska jag ställa in mig på mens om 14-15 dagar då istället?

Ah vi släpper det. Nu går jag och plockar fram kläderna, tvättar upp dem igen och börjar packa. Hurra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats