Vägen till

Slut på 24-timmarsblödning

Är det fler som börjat blöda i v.5, blött som vanlig mens i 18-24 timmar utan kraftig värk, sedan slutade det och molvärken molade på som vanligt i morse? Brösten har slutat ömma men molvärken är kvar och tempen är fortsatt hög.

V.6 imorgon och jag undrar vad som hände. Barnmorskan sade att det förmodligen var missfall men det gjorde ju inte så väldigt ont, inte riktigt vanlig mensvärk, mer ihållande molvärk men ändå inte värkar. Nu molar det samma som det gjort i ca två veckor. Barnmorskan rådde mig att testa igen om två veckor.

Fler i samma sits? Jag har ingen aning. Jag ser det som ett missfall men samtidigt… Det kändes inte som det, mina två tidigare missfall och aborten in mind. Suck. Tycker tempen borde sjunka och molvärken sluta om jag verkligen fick missfall. Eller?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer

  Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att det inte var missfall! Jag håller tummarna för dig! Nästa vecka borde du kunna få komma till gyn och göra vul för att se om det finns något där?

  1. Vägen till ett +

   Tack snälla du ❤️
   Det verkar vara kört för den här gången tyvärr. På’t igen när tårarna torkat. Det är en ny dag imorgon.

stats