Vägen till

All this time the sky was lying

Testerna visar negativt. Blödandet är inne på den tunnaste droppen. Mensen som fem dagar försenad sköljde bort riskorn och januarihopp. Jag vill bara vara gravid. vara gravid. Jag vill det. Det enda jag vill. Det djupaste längst in i hjärtat, själens högsta önskan, please. Min svägerska är snart höggravid, när högsommaren är här föder hon och kliver in i sitt nya liv för alltid med den lilles blå, blå ögon, fresh into this world.

Och jag står bredvid. Delar tillvaron med den lilla så nära inpå. Håller honom nära. Hör honom gråta, ser honom söka sig efter bröstet trots att jag bär kläder. Känna hans små fingrar knyta sig runt min tumme, se honom le. Älska mig. Gränslöst.

I will never let you know.

But I would fall apart if I could.

Jag är ung. Jag ska förhoppningsvis studera till hösten. Jag har extremt lite sparade pengar på banken. Behöver gå till tandläkaren och laga cykeln. Färga om håret. Ett barn, hur gör vi då? P’s föräldrar skulle inte tycka att det är någon bra idé. Alls. Fråga om hur vi gör nu om vi ska ta bort det det enda rätta ni har många år på er och var ska ni ha den, ni hyr ju bara huset. Vad är det för liv lika bra att vänta. Vänta vänta vänta. Men inget av det spelar någon roll. Det gör inte längtan något mindre alls. Det river och smärtar på en nivå som får mig att invärtes gråta så mycket att själen inte får luft. Jag vill. Snälla, jag vill så mycket. Och jag får inte luft.

If anyone asks it hurts just a little.

I died inside the day I let you go.

All this time, the sky was lying.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Nej ? jag är så ledsen för din skull. Har själv gått igenom tre missfall på raken under loppet av ett drygt år, de första två var MA som upptäcktes i v13 (på kub, dött sen v8) och v10 (på extra vul, dött i v9, hade gjort tidigt vul veckan innan också och sett hjärtat slå). Utdraget missfall första gången med cytotec som inte fungerade, 2mån senare blödde det fortfarande och jag fick tid för skrapning. Skrapning direkt andra gången. Tredje gången hände det som hände dig nu, plus ett dygn, sen lite mens, fick göra vul och de såg att det fanns något där, jag fick hopp, blödde pyttelite till, men när jag kom till gyn några dagar senare igen så var det borta. Månaden efter blev jag gravid och nu är jag i v24 och känner honom röra sig varje dag. Lyckan! Jag önskar det blir din tur nästa månad!!! Kram

    1. Vägen till ett +

      Men åh vilken multipel mardröm 🙁 Så ledsen för din skull, jag också. Och i v. 13! Då har man ju ändå gått och trott jättelänge att man verkligen är gravid, börjat få mage och allt… Nej fy fan vad ledsen jag blir. Så himla skönt att höra om den nya graviditeten, er son kommer att vara värt alltihop, varenda tår du någonsin fällt för de förlorade fostren. Njut av tiden du har kvar med honom inuti dig. Det måste vara världens mest magiska känsla (och även såklart stundtals väldigt jobbig). Kram ❤️

stats