Vägen till

Ljusbruna fly*****ar

Ja det blev väldigt mycket att bry sig om trots att jag tidigt bestämde mig för att inte göra det. Testade i morse och det syntes väl ingenting direkt. Anade möjligtvis en svag skugga så jag lät det ligga på bordet i hopp om att skuggan skulle öka även om man inte ska läsa av nåt efter mer än tio minuter. Sen kom P och började städa så han kastade båda testen haha. Oh well. När jag satt där i soffan kände jag hur mensen rann till. Kände efter och flyttningen var liiiite ljusbrunaktig så jag satte in en tampong. Tänkte fan också och lät den vara.

Tog ut den nu för en halvtimme sen och kikade efter med ett halvt öga öppet. Ljusbruna flytningar och inte så mycket… Inte som mensen brukar te sig. Jag vaknar ofta med det, för in en tampong och får massor av mensvärk. Inte som nu… Molar ingenting alls och flytningarna har slutat. Vad är det här? BIM+2 idag.

Jag berättade för P att jag typ fått mens och att jag var ledsen för att det inte går. Att ja ä tjasig (skämtade ju till viss del iaf haha). Då kramades vi och han sa ”men vi försöker ju inte ens, var inte ledsen. När vi börjar försöka på riktigt så kommer det gå!” Ja jag vet… Det är väl så. När vi aktivt söker upp de dagar med mest fruktsamhet. Inte bara har sex oberoende av dagar (vilket blir naturligt runt ägglossningen ändå).

Får jag inte mens innan måndag ringer jag till bm och ber om att testa mig hos dem. Eller iaf rådfrågar vad jag ska göra. Men som jag säger hela tiden… Mensen är förmodligen på väg, haha. För när jag får mens brukar alla symptom dö ut. Men nu lyser finnarna fortfarande och jag är fortfarande PMSig. Men utan plus och utan plus betyder ändå ej gravid. /pessimist och cyniker i nothing but this.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats