Vägen till

Vecka 26: Gravid med kropp & själ

Idag kom en bokleverans med studentlitteratur och lite annat gravidrelaterat, hurra! Semi-isolering plus trist väder plus graviditet och distansbaserade studier gör att boksuget verkligen kommit tillbaka (motivationen att plötsligt plugga på distans… not so much). Jag fick båda böckerna för 98 kr hos Adlibris och har redan plöjt genom halva ”Gravid med kropp och själ”. Gud vad jag saknat att läsa, att skriva, att ha ork och lust att göra det. Och nu äntligen!

Fick även hem mitt gravidbälte så om en vecka ish kan jag dela med mig av en recension, hur det kändes för fogarna när jag började använda den. Ska dyka ner i boken nu igen, med skålen bredvid mig fylld av frusen mango och bebisen i magen som precis vaknat efter en timlång tupplur. Hon har rört sig större delen av dagen och vet ni? Idag har varit en sån där fantastisk graviddag där jag varken varit ohälsosamt trött eller illamående. Dessa dagar är så underbara, jag njuter verkligen av varenda en som jag inte mår illa eller har halsbränna. Snart är det dags för ultraljud. Som jag längtar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats