Vägen till

Att kliva ut ur boxen

Jag hade på mig mitt nya träningslinne på gymmet idag. Jag beställde det för flera veckor sedan men har inte bestämt mig för om det är ”jag” eller inte, så det fick ligga kvar i kanskehögen ett bra tag. Det är… en crop top, typ, såna där som alla tjejer har på stan, magtröjor, maglinnen som täcker brösten och inget annat beroende på om man har mycket häng eller ej. Men jag drog på mig den idag och åkte och tränade, med två tre centimeters mellanrum mellan mina relativt nya byxor och linnet. Satte in hörlurarna direkt för att slippa känna av energin i gymlokalen. Hur dum är man inte. Hur feg. Men sen sket jag i det. Jag körde bara. Och det gick så väldigt bra.

P tog lite formbilder efteråt och jag blev helt ställd av förvandlingen, förändringen, som skett med min rygg sedan mars i år. Jag trodde inte det var sån stor skillnad. Ville väl inte tro det för sån är jag, man vill inte sticka ut. Men jag såg att ryggen var jäkligt snygg. Definierad. Där finns muskler jag inte trodde jag hade. Och då tänkte jag att fuck lagom. Inte enbart Mikael Hollstens motto utan bara… allmänt. Fuck lagom och att hålla med och att vara i boxen och att inte sticka ut. Jag har sjukt dålig humor jag gärna delar med mig av. Jag blandar högt med lågt både här och på min Instagram. Jag är den jag är och varför ska jag tänka på om alla andra gillar mig, det jag gör, det jag säger eller inte. De som gillar mig stannar kvar. Och jag måste ju leva mitt liv så som jag tycker är tillfredsställande. Inte enligt andras mått mätt, även om de måtten bara sitter i mitt huvud.

Så jag rocked my shirt och fick ett jättebra styrketräningspass på köpet. Fick en uppskattad blick av en man några år äldre än mig och jag pratade några ord med en annan, inte enbart på grund av tröjan såklart men jag kände mig glad och peppad. Det var en sån befriande känsla att bara tänka fuck this nu kör jag. Så linnet följer med mig fler gånger till gymmet.

Nu ska jag plugga lite vid min nya dator. Samma dag som jag köpte den så hittade P en annons om en speldator här i Piteå och ägaren gick med på att sänka priset vid snabb affär. P läste på rekordsnabbt, smsade killen och datorn var vår. Så… nu har vi plötsligt tre datorer. Från en till tre på samma dag. Två speldatorer och en skoldator, en liten sexig stackare på fjorton tum som jag nu skriver med. Gud så skönt att det ordnade sig till slut. Ångesten försvinner ner i avloppet och jag är redo för att tackla nästa skoluppgift med bravur!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Åh, modigt gjort! Kul att se resultat också 🙂 Jag kommenterar inte här så ofta, men jag läser. Och läser. Och läser. 🙂 Tycker verkligen om ditt sätt att skriva på. Kram!

    1. Vägen till ett +

      Men åh vad roligt att höra, tack för din kommentar och din komplimang ❤️ Hoppas du fortsätter att läsa! Stor kram!

stats