Vägen till

Vecka 19: Rutinultraljud, en milstolpe

Dags för rutinultraljud imorgon! Blir spännande att få se det lilla livet igen, speciellt efter att den sparkar och har sig varje dag. Sparkarna går att både se och känna från utsidan och det är världens party där inne varje kväll. De första sparkarna kände jag för en vecka sedan, och sedan dess har det sparkats varje dag så tydligt att det inte gått att missa. Nu har jag även fått massor av små söta buffar på video varav dagens variant var något utvecklad jämfört med gårdagens.

Nu har det lilla livet börjat sparka med båda fötterna direkt efter varandra för att sedan göra någon slags somersault och sparka några centimeter bort, bara sekunder senare. Det är väldigt häftigt att få se och vara en del av, jag är så lycklig.

Håller tummarna att allt går vägen imorgon, då är dagen här som vi längtat efter så länge. Jag kan knappt förstå det. Nästan halvvägs har vi kommit också och mer bebisprylar har vi införskaffat, bara för att vara förberedda. Imorgon. Åh vad det pirrar i kroppen av nervositet och lycka!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats